Jõhvikaleib Jõhvikaleib 2 kl sõelutud nisujahu 1 kl valget suhkrut 1 1/2 tl küpsetuspulbrit 1 tl soola 1/2 tl söögisoodat 1/4 kl võid 1 muna vahustatud 1 tl riivitud apelsini koort 3/4 kl apelsinimahla 1,5 kl rosinaid 1,5 kl tükeldatud jõhvikaid 100 g = 283 kcal Kuumuta ahi 175°C. Määri võiga üks leivavorm. Sega kokku jahu, suhkur, küpsetuspulber, sool ja söögisooda. Sega sisse tükkideks lõigatud või, kuni segu on mure. Lisa muna, apelsinikoor ja apelsinimahl, sega sisse ka rosinad ja jõhvikad. Vala päts vormi ja küpseta 70 minutit või kuni sissepistetud tikk tuleb välja puhtana. Lase enne söömist restil jahtuda. Vaata ka www.kaaluabi.ee
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Amani Kiivikas — FOTO: Amani Kiivikas/Instagram Keha ja vaim “EGA JAH fitnessiga tegelevad naised on … .” Fitmodel Amani Kiivikas näitas tulikuuma vormi
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!