Reklaam sulgub sekundi pärast

Kaaluabi: kala tomatite, kapparite ja kaneeliga

Kala tomatite, kapparite ja kaneeliga.

Kala tomatite, kapparite ja kaneeliga

* 3/4 tl jahvatatud köömned
* 1/4 kl extra-virgin oliiviõli
* 1 purk konservtomateid, hakitud
* 1,5 tl väikesi kappareid
* 1/2 tl kaneeli
* 4 tükki merluusi või paltuse vm muu külmutatud valge kala fileed

100 g = 218 kcal

Kuumuta köömneid õlis paksupõhjalisel pannil keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades umbes 1 minut. Sega tomatid, kapparid, kaneel ja 1/4 tl soola ja pipart ning keeda katmata kaanega, aegajalt segades, kuni segu on paksenenud, umbes 10 minutit. Patsuta kala kuivaks ja maitsesta 1/4 tl soola ja pipraga, lisa siis pannile. Keeda kaane all, kuni kala on lihtsalt läbi keedetud, 7-10 minutit. Serveeri koos riisiga.

www.kaaluabi.ee