Reklaam sulgub sekundi pärast

Kaaluabi: kana-nagitsad

Need hõrgud kanalihanagitsad sarnanevad ühes kiirtoiduketis pakutavate saepurukäkkidega ainult nime poolest, kõik muu on täpselt vastupidine. Proovige järele!

Need hõrgud kanalihanagitsad sarnanevad ühes kiirtoiduketis pakutavate saepurukäkkidega ainult nime poolest, kõik muu on täpselt vastupidine. Proovige järele!

Kana-nagitsad

     * 4 nahata, kondita kana rinnafileed
     * 2 muna, vahustatud
     * 15 ml vett
     * 1 g hakitud värsket peterselli
     * 0,7 g kuivatatud tüümiani
     * 1 g purustatud tšilli-helbeid
     * 60 g riivsaia
     * 60 g nisuidusid
     * 1 g kuivatatud basiilikut
     * 2 g jahvatatud musta pipart
     * 15 ml taimeõli

100 g =250 kcal

Kuumuta ahi 220 °C. Piserda küpsetuspaberiga vooderdatud pannile veidi õli. Lõigu fileetükid suupistesuurusteks kuubikuteks. Klopi kausis munad veega segamini ja lisa kana. Sega petersell, tüümian, punane pipar, riivsai, nisuidud, basiilik ja jahvatatud pipar. Sega sisse ka õli. Vala maitsestamise segu suletavasse kilekotti ja keeruta kanatükke segus, kuni nad üleni kaetud on. Laota kanatükid  küpsetusplaadile ja küpseta  220 °C juures 10 minutit, keera tükid teistpidi ja küpseta veel 5 minutit.

 Vaata ka kaaluabi.ee