Kaaluabi: mesine pardirind

Kaaluabi: mesine pardirind

Mesine pardirind

Mesine pardirind

 Pardi rinnafileed  600g
 Sojakaste – 3-4 spl
 Mesi – 2 tl
 Punast pipart, soola – maitse järgi
 Kaneel (jahvatatud) – 1 näputäis
 Porgand – 600g
 Sellerivarred – 3 tk.
 Sidrunimahl – 2 spl
 Taimeõli (praadimiseks) – 3 spl
 Köögiviljapuljongit – 125 ml
 Koriander värske – 2 oksa
 100g=104 kcal

Pardirind lõigata risti õhukesteks viiludeks.

Sojakaste segada mee ja punase pipraga. Kallata liha peale ja lasta seista 15 minutit. Kooritud porgandid lõigata diagonaalselt õhukesteks viiludeks, seejärel veel pikuti pooleks. Seller puhastada ja lõikuda õhukesteks viiludeks.

Kuumutada wokpannil 2 spl võid ja pruunistada pidevalt segades köögiviljad, kuni on poolpehmed. Maitsestada soola, punase pipra, sidrunimahlaga. Tõsta köögiviljad pannilt  ja panna sooja kohta.

Praadida pardirind portsjonite kaupa kuumas õlis kõrgel kuumusel. Lisada köögiviljad, puljong.

www.kaaluabi.ee