Mesine pardirind Mesine pardirind Pardi rinnafileed 600g Sojakaste – 3-4 spl Mesi – 2 tl Punast pipart, soola – maitse järgi Kaneel (jahvatatud) – 1 näputäis Porgand – 600g Sellerivarred – 3 tk. Sidrunimahl – 2 spl Taimeõli (praadimiseks) – 3 spl Köögiviljapuljongit – 125 ml Koriander värske – 2 oksa 100g=104 kcal Pardirind lõigata risti õhukesteks viiludeks. Sojakaste segada mee ja punase pipraga. Kallata liha peale ja lasta seista 15 minutit. Kooritud porgandid lõigata diagonaalselt õhukesteks viiludeks, seejärel veel pikuti pooleks. Seller puhastada ja lõikuda õhukesteks viiludeks. Kuumutada wokpannil 2 spl võid ja pruunistada pidevalt segades köögiviljad, kuni on poolpehmed. Maitsestada soola, punase pipra, sidrunimahlaga. Tõsta köögiviljad pannilt ja panna sooja kohta. Praadida pardirind portsjonite kaupa kuumas õlis kõrgel kuumusel. Lisada köögiviljad, puljong. www.kaaluabi.ee
VAPUSTAV Keha ja vaim  RABAV KAADER: MEHEST LAHKU läinud Poliina Mattisen näitas fännidele ulmelist bikiinivormi