Kamavaht maasikatoormoosiga on ideaalne magustoit, mida serveerida Eesti Vabariigi aastapäeval. Lisaks on selle hõrgu magustoidu tegemine imelihtne ja seda võib valmistada ka päev varem. Mainimata ei saa jätta ka fakti, et kama ja kohupiim sisaldavad ohtralt meile kasulikke kiudaineid (kama) ning valke (kohupiim). Kamavaht maasikatoormoosiga on ideaalne magustoit, mida serveerida Eesti Vabariigi aastapäeval. Lisaks on selle hõrgu magustoidu tegemine imelihtne ja seda võib valmistada ka päev varem. Mainimata ei saa jätta ka fakti, et kama ja kohupiim sisaldavad ohtralt meile kasulikke kiudaineid (kama) ning valke (kohupiim). VAJA LÄHEB: 400 gr maitsestamata kohupiima1 pk vahukoort1,5 spl suhkrut2 tl vanillisuhkrut1,5 dl kamajahumaasika või vaarika toormoosi, võib kasutada ka hapukat õuna- või pohlamoosi! TEE NII:vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga. Sega vahustatud vahukoore hulka omavahel eelnevalt kokku segatud kohupiim ja kamajahu. Pane külmikusse tahenema ca 25 min-1 tund. Kui kamavaht on tahenenud, jaga see magustoidupokaalidesse, lisa peale toormoosi ja serveeri. Antud magustoitu võib serveerida ka järgmisel päeval. Suvisel ajal soovitan kindlasti kasutada värskelt kokkusegatud toormoosi. Lisaks võib antud magustoitu proovida ka kisselliga või miks mitte - kirsikompotiga. Ilusat Eesti Vabariigi aastapäeva, kallid Buduaari lugejad! Karin Karu
Grete Kuld — FOTO: Grete Kuld/Instagram Ilu ja mood SÄRTSAKAS KAADER: Grete Kuld näitas, milline ta 14 aastat tagasi välja nägi
Kirsti Timmer — FOTO: Terje Talts Suhted ja seks NÕID KIRSTI TIMMER: kui mees ei anna pärast kohtingut sulle endast märku, siis …
Marju Karin — FOTO: Marju Karin/Instagram Seltskonnauudised “MA OLEN eluaeg peomutt olnud.” Foto Marju Karini minevikust rabab jalust
Raivo enne - pärast — FOTO: Bodymed.ee Sisuturundus Raivo saladus: kuidas taasavastada lapsepõlves kaotatud enesekindlus?
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!