KOLM IDEED ÕHTUSÖÖGIKS ajakirjast Jamie

4 kommentaari
KOLM IDEED ÕHTUSÖÖGIKS ajakirjast Jamie

Jamie õhutab meid kõiki tervislikult toituma ja tervislikke toite valmistama. Järgnevad retseptid on pärit Jamie Toidurevolutsiooni projektist ning õpetavad meile vajalikke oskusi, et me saaksime järgnevatel aastatel pakkuda oma peredele ja iseendale maitsvaid ja tervislikke toite. 

Jamie õhutab meid kõiki tervislikult toituma ja tervislikke toite valmistama. Järgnevad retseptid on pärit Jamie Toidurevolutsiooni projektist ning õpetavad meile vajalikke oskusi, et me saaksime järgnevatel aastatel pakkuda oma peredele ja iseendale maitsvaid ja tervislikke toite. 

KLASSIKALISED SPAGETID TOMATIKASTMEGA

1 kimp värsket basiilikut
1 keskmine sibul
2 küüslauguküünt
1 kg küpseid tomateid või 2 x 400 g purki tükeldatud tomateid
oliiviõli
1 sl punaveini- või palsamiäädikat
480 g täisteraspagette
15 g parmesani juustu

MINESTRONE

1 küüslauguküüs
1 punane sibul
2 porgandit
2 sellerivart
1 suvikõrvits
1 väike porru
1 suurem kartul
400 g cannellini-ube
2 viilu kvaliteetset suitsupeekonit
oliiviõli
½ tl kuivatatud punet
1 värske loorberileht
2 x 400 g purki ploomtomateid
1 l köögiviljapuljongit (võimalusel mahetoode)
1 suur peotäis hooajalist kapsakraami, näiteks käharat peakapsast, lehtkapsast või lehtpeeti
100 g täisterapastat
½ kimpu värsket basiilikut (soovi korral)
parmesani

AHJUKANA KARTULI JA PORGANDIGA

500 g porgandeid
600 g kartuleid
1 küüslaugumugul
5 värske rosmariini oksakest
oliiviõli
1,6 kg vabapeetud kana
1 sidrun
5 tüümianioksakest

Rohkem retsepte ja valmistamisõpetused leiad ajakirja Jamie aprill-mai numbrist.