Need hõrgutavalt tummised šokolaadimuffinid mustikatega valmivad kiirelt ja kergelt. Tulemus on lausa oivaline. Antud kogusest saab umbes 12 väiksemat muffinit Vaja läheb: 150 g mandlijahu 20 g kakaod 1 tl küpsetuspulbrit 2 muna 1 tl vanilliekstrakti 60 ml õli 60 ml piima 70 ml agaavisiirupit või vahtrasiirupit 100 g mustikaid Tee nii: Sega kausis omavahel hoolikalt mandlijahu, kakao ja küpsetuspulber. Nüüd lisa segule lahti klopitud munad, õli, piim, vanilliekstrakt ja siirup. Sega kõik ühtlaseks tainaks. Jaota tainas võrdses koguses muffinivormidesse ja tõsta iga muffini keskele lusikatäis mustikaid. Suru mustikad lusikaga taina sisse. Küpseta muffineid 180 kraadises ahjus umbes 20-25 minutit kuni muffinid on kenasti küpsenud - seda saad testida puutikuga.
2023. aastal toimunud kunstifestivali “Ma ei saa aru” töötoast — FOTO: Aron Urb Ilu ja mood Homme algab moekunsti fookusega kunstifestival “Ma ei saa aru”
Reet Härmat ja Mariann Treimann — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Blogija Mallukas avaldas kogemusloo tuntud juuksehooldusbrändiga
Kaisa Kuusnõmm — FOTO: Kaisa Kuusnõmm/Instagram Keha ja vaim ERATREENER KAISA KUUSNÕMM: kartulikrõpsuga võib ka kaalust alla võtta
— FOTO: Nordenbeauty.ee Sisuturundus Telenägu Anneli Lahe: „Ma tahtsin vaadata, et kas ma nädalaga saan selle seeliku luku kinni! Sain!“
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?