Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS PERFEKTSET avokaadot valida?

Oled parasjagu toidupoes ja tahad avokaadosid osta, aga kuidas aru saada, kas tegemist on maitsvate ja perfektselt valmis avokaadodega? Kindlasti oled ka sina vähemalt korra avokaadosid ostes ebaõnnestunud ja koju jõudes avastanud, et tegemist on hoopiski kibeda või üleküpsenud viljaga. 

Oled parasjagu toidupoes ja tahad avokaadosid osta, aga kuidas aru saada, kas tegemist on maitsvate ja perfektselt valmis avokaadodega? Kindlasti oled ka sina vähemalt korra avokaadosid ostes ebaõnnestunud ja koju jõudes avastanud, et tegemist on hoopiski kibeda või üleküpsenud viljaga. 

Ameerika toiduekspert Dan Souza kinnitab, et perfektse avokaado valimine on tegelikult väga lihtne. “Avokaadot tuleb kergelt pigistada, perfektne avokaado on kergelt pehme.”

Ka avokaado välimus reedab, kas tegemist on juba küpse või veel pisut toore köögiviljaga. “Perfektne avokaado on värvuselt suhteliselt tume - pigem pruun kui roheline.” 

Kui sa ei plaani soetatud avokaadot samal päeval süüa, siis tuleks kindlasti valida pisut toorem köögivili - nii annad sellele veel küpsemiseks aega. 

techinsider.io