Reklaam sulgub sekundi pärast

LUISA RÕIVASE RETSEPT: kohev ahjuomlett mozzarellaga

Buduaar

kuvatõmmis

Kolme lapse ema Luisa Rõivas armastab kodus ise süüa valmistada ning et hetkel käivad treeningud ka triatloni jaoks, siis tuleb ka toitumisele varasemast veelgi rohkem tähelepanu pöörata. 

Luisa ahjuomlett mozzarella juustuga valmib lihtsal moel ning maitseb lausa oivaliselt. Vaja läheb: 3 muna soola pipart klaas piima 1 sl jahu Täidis: 1 väike sibul sinki või vorsti paar tomatit mozzarella juustu Tee nii: Haki sibul, sink ja tomatid. Prae pannil kergelt läbi sibul, sink ja tomat. Vispelda kergelt kolm muna soola ja pipraga ning seejärel lisa piim ja jagu. Vooderda 24 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga. Lisa praetud sibul, tomat ja sink. Rebi mozzarella tükkideks ja aseta sinna peale ning seejärel vala kõige peale muna-piimasegu. Küpseta 190 kraadises ahjus umbes 25-35 minutit. [caption id="attachment_3087655" align="alignnone" width="630"] Foto: kuvatõmmis[/caption]