LUISA RÕIVASE RETSEPT: kohev ahjuomlett mozzarellaga

LUISA RÕIVASE RETSEPT: kohev ahjuomlett mozzarellaga
kuvatõmmis

Kolme lapse ema Luisa Rõivas armastab kodus ise süüa valmistada ning et hetkel käivad treeningud ka triatloni jaoks, siis tuleb ka toitumisele varasemast veelgi rohkem tähelepanu pöörata. 

Luisa ahjuomlett mozzarella juustuga valmib lihtsal moel ning maitseb lausa oivaliselt.

Vaja läheb:

3 muna

soola

pipart

klaas piima

1 sl jahu

Täidis:

1 väike sibul

sinki või vorsti

paar tomatit

mozzarella juustu

Tee nii:

Haki sibul, sink ja tomatid. Prae pannil kergelt läbi sibul, sink ja tomat. Vispelda kergelt kolm muna soola ja pipraga ning seejärel lisa piim ja jagu. Vooderda 24 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga. Lisa praetud sibul, tomat ja sink. Rebi mozzarella tükkideks ja aseta sinna peale ning seejärel vala kõige peale muna-piimasegu.

Küpseta 190 kraadises ahjus umbes 25-35 minutit.

Foto: kuvatõmmis

Sarnased artiklid