Reklaam sulgub sekundi pärast

MAHLAKAS ÜLLATUS: kamaga broileri-ananassi pirukas

Sisuturundus

broileri-ananassipirukas
broileri-ananassipirukas — FOTO: Jaan Heinmaa

Siin on katsetamiseks üks maitseküllane roog! Krõbeda pirukapõhja peal on mahlased broileritükid ja magusad ananassitükid, mida täiendab kamajahu unikaalne maitse. Retsepti on lihtne valmistada ning tulemuseks on suussulav ja toitev pirukas, mis sobib nii pidulikuks sündmuseks kui ka igapäevaseks naudinguks.
 

Vaja läheb:

  • Põhi:
  • 1,5 dl Tartu Mill’i kamajahu
  • 1,5 dl nisujahu
  • 1/2 tl küpsetuspulbrit
  • ½ tl soola
  • 100 g võid
  • 0,5-1 dl külma vett

  • Täidis:
  • 250 g broilerifileed
  • 100 g porrut
  • 100 g ananassikompotti
  • 50 g punast paprikat
  • 1-2 tl karrit
  • soola
  • 1 tl jahvatatud paprikat
  • musta pipart;
  • munamass – 2,5 dl piima
  • 2 muna
  • 50 g juustu

Tee nii: sega kokku kamajahu, nisujahu, küpsetuspulber ja sool. Tükelda või kuubikuteks ja sega jahudega muredaks massiks. Lisa külm vesi ja sega ruttu tainaks. Vooderda sellega 27 cm läbimõõduga pirukavorm. Tõsta põhi külmkappi tahenema. Pruunista broilerifilee ribad õlis ja lisa viilutatud porru ja paprika, lõpus lisa ananassitükid ja seejärel maitsesta segu. Küpseta põhja 200°C juures 10 minutit, vala sinna küpsetatud broilerimass ja peale ettevaatlikult muna-piima mass. Riputa peale riivitud juustu ja küpseta 200°C juures veel 20 – 30 minutit, kuni munamass on hüübinud.

Retseptis on kasutatud Tartu Mill Kamajahu.

Vaata teisi kamaga isuäratavaid retsepte SIIT!

Tartu Mill kama
Tartu Mill kama — FOTO: Tartumill.ee