Reklaam sulgub sekundi pärast

Maitsva kastmega mahlane hamburger

Vahel sooviks ka kõige tervislikuma toidulauaga perekond endale lubada mahlaseid burgereid ja krõbedaid friikartuleid. 

Vahel sooviks ka kõige tervislikuma toidulauaga perekond endale lubada mahlaseid burgereid ja krõbedaid friikartuleid. Pakume välja ühe maitsva koduse burgeri tegemise retsepti. Oluliseks komponendiks on poelettidele jõudnud uue Felixi Burgerikastme törts, et suutäis saaks oma mahlasuse ja kreemise maitselisa.  

Mahlane hamburger
4 -le
Pihvitainas:
500g veisehakkliha
2 purustatud küüslauguküünt
2 tl paprikapulbrit
1 muna
soola ja pipart
Veel läheb vaja  4 kuklit, uut Felixi Burgerikastet, rohelisi salatilehti ja tomativiile. Kes soovib, võib lisada ka sibularõngaid.

Sega hakkliha hulka küüslauk, paprikapulber ja maitsesta soola ja pipraga. Nüüd löö hulka veel muna ja sega läbi. Jaga segu neljaks ja lõika küpsetuspaberist tükid, kuhu peale hakklihapallid suruda. Vormi pihvid hästi õhukeseks ja tõsta paberid koos lihaga pooleks tunniks külmikusse. Nii tulevad pihvid  paremini paberi küljest lahti. Seejärel prae pihvid kuumal pannil kiirelt kahelt poolt läbi, kuni tekib pruunikas krõbe koorik.
Lõika pooleks kuklid ja aseta alumisele poole sutsu Felixi Burgerikastet, seejärel kodune pihv, pihvile salatileht, tomativiilud, jälle natuke maitsvat kastet ja viimaks vajuta peale kukli teine pool. Kui soovid serveerida juurde ka kartuleid, siis proovi ka Felixi Kartulikastet.
Head isu!

 

Vaata ka SIIT  mõnusaid koduseid toiduretsepte.

[gallery ids="1944615"]