Klassikaline rootslaste lemmikoroog on võitnud nii mõnegi südame ja seda kohe päris pikaks ajaks. Mõnusad hakkliha-peedikotletid sobivad nii pearoa kõrvale kui ka hiljem näksimiseks. Klassikaline rootslaste lemmikoroog on võitnud nii mõnegi südame ja seda kohe päris pikaks ajaks. Mõnusad hakkliha-peedikotletid sobivad nii pearoa kõrvale kui ka hiljem näksimiseks. Lindströmi kotletid Vaja läheb: 500g hakkliha2 keedetud kartulit1 väike keedetud peet1 väike sibul1 muna Valmistamine: Näpi hakkliha sekka murendatud keedukartul, väikesteks kuubikuteks hakitud sibul ning riivitud peet. Sõtku korralikult läbi, lisa muna ja maitsesta meresoola ning pipraga. Vorbi hakklihast väikesed kotletid ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri koos kartulipüree ja murulauguga. Head isu! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Meelis Lao podcastis „Keset elu“ salvestusel — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Meelis Lao podcastis „Keset elu“: aeg on ainus tõeline valuuta, mis on kõige kallim
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Suhted ja seks KRISTINA PÄRTELPOEG uute meestega tutvumisest: ma ei otsi oma lapsele isa
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?