Mis võiks muuta ühe suviselt sumeda õhtusöögi veelgi meeliköitvamaks, kui üks magus dessert, mida koos parimate sõpradega nautida? Kui soovid valmistada midagi uut ja hõrku, siis Panna Cotta on just see, mida võiksid sel suvel proovida. Usu, sina ja su sõbrad ei pettu! Eriti omapäraseks muudab selle magustoidu see, et valmistamisel kasutatakse Kiiu Torni suussulavat munalikööri, mis annab desserdile ainulaadse ja unustamatu maitsenüansi. Mis võiks muuta ühe suviselt sumeda õhtusöögi veelgi meeliköitvamaks, kui üks magus dessert, mida koos parimate sõpradega nautida? Kui soovid valmistada midagi uut ja hõrku, siis Panna Cotta on just see, mida võiksid sel suvel proovida. Usu, sina ja su sõbrad ei pettu! Eriti omapäraseks muudab selle magustoidu see, et valmistamisel kasutatakse Kiiu Torni suussulavat munalikööri, mis annab desserdile ainulaadse ja unustamatu maitsenüansi. MUNALIKÖÖRI PANNA COTTA Vaja läheb: 0,4l vahukoort 0,4l piima 14 cl Kiiu Torn munalikööri 20g zelatiini 175g suhkrut Kaunistamiseks on paslik kasutada värskeid maasikaid ja maasikatoormoosi. Kuidas valmistada? Kuumuta koor, piim ja suhkur keemiseni,paisuta želatiin ja sulata eelkuumutatud koores. Lisa piima koore segule želatiin hoolikalt segades ning lisa liköör. Vala saadud mass pokaalidesse ja aseta külmikusse. Lase seista külmikus umbes kolm tundi. Kaunista värskete marjade ja mündiga. Head maiustamist!
Kristel Aaslaid FIGUUR Keha ja vaim KLÕPS: SALENENUD KRISTEL AASLAID näitas harjutust, mis aitab lamedat kõhtu saavutada
Indrapunamatt — FOTO: Hiit.ee Sisuturundus KOGEMUSLUGU: „Kaotasin infrapunamatis pikutades 14 päevaga 4 kilo ning lisaks sain särava naha ja suurepärase enesetunde!” SOODUSKOOD!
Sisuturundus Kogemuslugu | Kaia (38): “Proovisin tselluliidile ukse näitamiseks elektroonilist kehakuppu infrapunaga – enam ei suuda ma kuputamisest loobuda!”