Reklaam sulgub sekundi pärast

NÄDALA MAIUSTUS: SUUSSULAV PANNA COTTA väikese vimkaga

Mis võiks muuta ühe suviselt sumeda õhtusöögi  veelgi meeliköitvamaks, kui üks magus dessert, mida koos parimate sõpradega nautida? Kui soovid valmistada midagi uut ja hõrku, siis Panna Cotta on just see, mida võiksid sel suvel proovida. Usu, sina ja su sõbrad ei pettu! Eriti omapäraseks muudab selle magustoidu see, et valmistamisel kasutatakse Kiiu Torni suussulavat munalikööri, mis annab desserdile ainulaadse ja unustamatu maitsenüansi. 

Mis võiks muuta ühe suviselt sumeda õhtusöögi  veelgi meeliköitvamaks, kui üks magus dessert, mida koos parimate sõpradega nautida? Kui soovid valmistada midagi uut ja hõrku, siis Panna Cotta on just see, mida võiksid sel suvel proovida. Usu, sina ja su sõbrad ei pettu! Eriti omapäraseks muudab selle magustoidu see, et valmistamisel kasutatakse Kiiu Torni suussulavat munalikööri, mis annab desserdile ainulaadse ja unustamatu maitsenüansi. 

MUNALIKÖÖRI PANNA COTTA

Vaja läheb:

0,4l vahukoort

0,4l piima

14 cl Kiiu Torn munalikööri

20g zelatiini 

175g suhkrut

Kaunistamiseks on paslik kasutada värskeid maasikaid ja maasikatoormoosi.

Kuidas valmistada? 

Kuumuta koor, piim ja suhkur keemiseni,paisuta želatiin ja sulata eelkuumutatud koores. Lisa piima koore segule želatiin hoolikalt segades ning lisa liköör. Vala saadud mass pokaalidesse ja aseta külmikusse. Lase seista külmikus umbes kolm tundi. Kaunista värskete marjade ja mündiga.

Head maiustamist!