Reklaam sulgub sekundi pärast

NAUDI KOHE: TRIMMIS KÕHU 100% PATUVABA jäätis

Suvisel ajal tahaks ikka midagi pisut kergemat ja muidugi maitsvat ning oluline on ka see, et toidu tegemiseks ei pea end mitmeks tunniks kööki vangistama. Lihtne, kiire, mõnus ja taljesõbralik magustoit on see, mida hing ühel soojal suvepäeval alati tahab. Üheks viimase aja parimaks retseptiks on erinevad tervislikud jäätised!

Suvisel ajal tahaks ikka midagi pisut kergemat ja muidugi maitsvat ning oluline on ka see, et toidu tegemiseks ei pea end mitmeks tunniks kööki vangistama. Lihtne, kiire, mõnus ja taljesõbralik magustoit on see, mida hing ühel soojal suvepäeval alati tahab. Üheks viimase aja parimaks retseptiks on erinevad tervislikud jäätised!

Kodus on väga lihtne ise jäätist teha ja selleks ei pea sugugi eraldi jäätisemasinat olema. Antud jäätise retsept on väikese kiiksuga ning sobib ka neile, kellel on laktoositalumatus - nimelt on jäätise põhikomponentideks avokaado ja banaan ning ka kookoskoor omab üsnagi tähtsat rolli!

Midagi keerulist siin ei ole ja igaüks saab endale valmistada just selliste lisanditega jäätise, nagu ta ise parasjagu soovib!

Täiesti patuvaba jäätis ja muidugi imemaitsev.

Vaja läheb: 3 külmutatud banaani, 1 keskmine avokaado, 2 dl kookoskoort, 5 datlit või kaks supilusikatäit mett, kaks supilusikatäit naturaalset suhkruta kakaod.

Võimalikud lisandid: kookoshelbed, röstitud kaerahelbed, kanepiseemned, vahtrasiirup, mandlilaastud.

Tee nii: haki esmalt datlid väiksemaks ja püreesta koos banaanide, avokaado viljaliha, kakao ja kookoskoorega ühtlaseks massiks. Seejärel lisa vastavalt oma maitse-eelistustele kas kookoshelbeid, kanepiseemneid, vahtrasiirupit, kaerahelbeid või mandlilaaste ja püreesta natuke veel ning aseta saadud mass sügavkülma.

Soovitavalt hoia segu sügavkülmas üleöö! Serveerimisel kasuta oma fantaasiat.

Allikas: health.com