Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella ampsud: lapsepõlve mälestused

Nigella viib meid rändama aega, kui ta oli väike ning tutvustab meile roogi oma perekonna kullavaramust. Nigella usub, et oma emalt ja vanaemalt saadud retseptid kuuluvad nende perekonna pärandisse ning loomulikult jagab ta oma lemmikuid lahkesti ka televaatajatega.


 

Nigella viib meid rändama aega, kui ta oli väike ning tutvustab meile roogi oma perekonna kullavaramust. Nigella usub, et oma emalt ja vanaemalt saadud retseptid kuuluvad nende perekonna pärandisse ning loomulikult jagab ta oma lemmikuid lahkesti ka televaatajatega.

 

Küpsetatud kilu

Vaja läheb: 
praadimiseks õli
500g värskeid kilusid (puhastatud)
2 dl jahu
punt värsket käharpeterselli
soola, pipart
laimiviile kaunistuseks

Valmistamine:

Kuumuta potis õli. Pane kilud, jahu-soola ja piprasegu plastikkotti ning sega kõik koostisained omavahel läbi. Raputa kala pealt üleliigne jahu ära ning aseta need metallist sõela peale. Nüüd tõsta sõel koos kaladega õli sisse ning lase neil küpseda kuskil 3 minutit - nii kaua kuni kalakesed on ilusad krõbedad. Kui see on juhtunud, siis tõsta sõel välja ning aseta kalad köögipaberi peale nõrguma. Samal ajal küpseta samas õlis petersellituustid. Serveeri kilusid küpsetatud peterselli ja laimiviiludega.

Nigella ampsud on eetris Kanal 11 pühapäeval kl 11.30