Nigella ampsud: nädalavahetus

Nigella ampsud: nädalavahetus

Nigella arvab, et nädalavahetus on aeg, kui kõigil on rohkem aega, et süüa ja toitu nautida, mis aga ei tähenda, et peaksime kulutama rohkem aega selle valmistamiseks kui muidu. Tutvustamisele tuleb 24-tunni siga, soe lambaliha salat ning palju muudki, mida saab pakkuda ka külalistele.

Nigella arvab, et nädalavahetus on aeg, kui kõigil on rohkem aega, et süüa ja toitu nautida, mis aga ei tähenda, et peaksime kulutama rohkem aega selle valmistamiseks kui muidu. Tutvustamisele tuleb 24-tunni siga, soe lambaliha salat ning palju muudki, mida saab pakkuda ka külalistele.

Soe lambalihasalat granaatõunaga

Vaja läheb:
2,5 kg lamba abatükk
4 šarlottsibulat
6 küüslauguküünt
1 porgand
6dl keeva vett
punt hakitud münti
1 granaatõun
soola

Valmistamine:
Pruunista lihatükk suures kastrulis kuni see on ilusasti kuldpruun, siis tõsta korraks välja. Maitsesta soolaga. Prae sealsamas kergelt läbi ka sektoriteks hakitud sibul, porgand ja küüslauk. Lisa lihatükk ning kalla keeva veega üle. Lase korraks keema ning küpseta koos sellesama kastruliga ahjus 160 kraadi juures öö läbi. Hommikul, kui liha on valmis, lõika sellest suupärased tükid. Serveerimisel puista peale poole granaatõuna seemned ning hakitud münt. Pigista salatile peale granaatõuna teise poole mahl ning lihtsalt naudi!

Nigella ampsud on eetris Kanal11 pühapäeval kl 11.40