Varsti on jõulud käes ning Nigella valmistub selleks hoolega. Tema köök on täis hõrgutavaid jõululõhnasid, mis segunevad mõnusate vürtside aroomidega. Proovi kindlasti Nigella jõulu lambahautist - see lihtsalt viib keele alla! Varsti on jõulud käes ning Nigella valmistub selleks hoolega. Tema köök on täis hõrgutavaid jõululõhnasid, mis segunevad mõnusate vürtside aroomidega. Proovi kindlasti Nigella jõulu lambahautist - see lihtsalt viib keele alla! Lammas datlitega Vaja läheb:3-4 spl kitserasva või oliivõli2 sibulat1 tl köömneid1 tl kaneeli1 tl riivitud ingverit1 kg kondita lamba kintsuliha (kuubikuteks lõigatud)250g kuivatatud kivideta datleid250 ml granaatõuna mahla2 tl meresoolavürtside maitsesegu Valmistamine: Sulata paksupõhjalisel sügaval pannil rasvaine ning kuumuta seal aeglaselt hakitud sibul. Lisa kaneel, riivitud ingver, köömned ning maitseained. Tõsta kuumust ning lisa kuubikuteks tükeldatud lambaliha. Lisa datlid ja granaatõuna mahl. Pane pannile kaas peale ning keera pliit madalale kuumusele. Hauta kaks tundi. Serveeri ja naudi! Nigella Ampsud on eetris Kanal11 pühapäeval kell 11.35 Head isu!
Kolmekas — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Kolmekas“ tulistavad huumorikahurid: Uuspõld, Valting, Puurad, Nebel ja Jõekalda!
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad