Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella jõulu-eri: lammas datlitega

Varsti on jõulud käes ning Nigella valmistub selleks hoolega. Tema köök on täis hõrgutavaid jõululõhnasid, mis segunevad mõnusate vürtside aroomidega. Proovi kindlasti Nigella jõulu lambahautist - see lihtsalt viib keele alla!  


 

Varsti on jõulud käes ning Nigella valmistub selleks hoolega. Tema köök on täis hõrgutavaid jõululõhnasid, mis segunevad mõnusate vürtside aroomidega. Proovi kindlasti Nigella jõulu lambahautist - see lihtsalt viib keele alla!  

Lammas datlitega

Vaja läheb:
3-4 spl kitserasva või oliivõli
2 sibulat
1 tl köömneid
1 tl kaneeli
1 tl riivitud ingverit
1 kg kondita lamba kintsuliha (kuubikuteks lõigatud)
250g kuivatatud kivideta datleid
250 ml granaatõuna mahla
2 tl meresoola
vürtside maitsesegu 

Valmistamine:

Sulata paksupõhjalisel sügaval pannil rasvaine ning kuumuta seal aeglaselt hakitud sibul. Lisa kaneel, riivitud ingver, köömned ning maitseained. Tõsta kuumust ning lisa kuubikuteks tükeldatud lambaliha. Lisa datlid ja granaatõuna mahl. Pane pannile kaas peale ning keera pliit madalale kuumusele. Hauta kaks tundi. Serveeri ja naudi! 

 

Nigella Ampsud on eetris Kanal11 pühapäeval kell 11.35


Head isu!