Nigella valmistab roogasid, mis hoolimata malbest roosast värvist kõigi maitsemeeled särtsuma panevad - röstitud peedi ja hapukoore supp; arbuusi-fetasalat ning roosa tallepraad. Magustoiduks ülim roosa - maasikajäätis. Nigella valmistab roogasid, mis hoolimata malbest roosast värvist kõigi maitsemeeled särtsuma panevad - röstitud peedi ja hapukoore supp; arbuusi-fetasalat ning roosa tallepraad. Magustoiduks ülim roosa - maasikajäätis. Arbuusi-fetasalat Vaja läheb:1,5 kg abruusi2 punast sibulat200g fetajuustu100g musti kivideta oliivepetersellihakitud müntioliivõlilaimimahla Valmistamine:Lõika sibul õhukesteks viiludeks, piserda üle laimimahlaga ning jäta mõneks ajaks seisma. Eemalda arbuusilt seemned, lõika suuremateks tükkideks ja aseta salativaagnale. Puista peale suupärasteks tükkideks lõigatud fetajuust, oliivid, sibulaviilud ning petersell. Ära haki peterselli, vaid rebi. Selles salatis on see pigem salati kui maitsetaime eest. Lõpuks piserda peale oliivõli ja münt ning sega kergelt läbi. Nigella Suvi on eetris Kanal11 pühapäeval kell 11.25
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?