Nigella suvi: roosa

Nigella suvi: roosa

Nigella valmistab roogasid, mis hoolimata malbest roosast värvist kõigi maitsemeeled särtsuma panevad – röstitud peedi ja hapukoore supp; arbuusi-fetasalat ning roosa tallepraad. Magustoiduks ülim roosa – maasikajäätis.  

Nigella valmistab roogasid, mis hoolimata malbest roosast värvist kõigi maitsemeeled särtsuma panevad – röstitud peedi ja hapukoore supp; arbuusi-fetasalat ning roosa tallepraad. Magustoiduks ülim roosa – maasikajäätis.

Arbuusi-fetasalat

Vaja läheb:
1,5 kg abruusi
2 punast sibulat
200g fetajuustu
100g musti kivideta oliive
peterselli
hakitud münti
oliivõli
laimimahla

Valmistamine:
Lõika sibul õhukesteks viiludeks, piserda üle laimimahlaga ning jäta mõneks ajaks seisma. Eemalda arbuusilt seemned, lõika suuremateks tükkideks ja aseta salativaagnale. Puista peale suupärasteks tükkideks lõigatud fetajuust, oliivid, sibulaviilud ning petersell. Ära haki peterselli, vaid rebi. Selles salatis on see pigem salati kui maitsetaime eest. Lõpuks piserda peale oliivõli ja münt ning sega kergelt läbi.

Nigella Suvi on eetris Kanal11 pühapäeval kell 11.25