Nigella valmistab roogasid, mis hoolimata malbest roosast värvist kõigi maitsemeeled särtsuma panevad - röstitud peedi ja hapukoore supp; arbuusi-fetasalat ning roosa tallepraad. Magustoiduks ülim roosa - maasikajäätis. Nigella valmistab roogasid, mis hoolimata malbest roosast värvist kõigi maitsemeeled särtsuma panevad – röstitud peedi ja hapukoore supp; arbuusi-fetasalat ning roosa tallepraad. Magustoiduks ülim roosa – maasikajäätis. Arbuusi-fetasalat Vaja läheb:1,5 kg abruusi2 punast sibulat200g fetajuustu100g musti kivideta oliivepetersellihakitud müntioliivõlilaimimahla Valmistamine:Lõika sibul õhukesteks viiludeks, piserda üle laimimahlaga ning jäta mõneks ajaks seisma. Eemalda arbuusilt seemned, lõika suuremateks tükkideks ja aseta salativaagnale. Puista peale suupärasteks tükkideks lõigatud fetajuust, oliivid, sibulaviilud ning petersell. Ära haki peterselli, vaid rebi. Selles salatis on see pigem salati kui maitsetaime eest. Lõpuks piserda peale oliivõli ja münt ning sega kergelt läbi. Nigella Suvi on eetris Kanal11 pühapäeval kell 11.25
Kristel Aaslaid FIGUUR Keha ja vaim KLÕPS: SALENENUD KRISTEL AASLAID näitas harjutust, mis aitab lamedat kõhtu saavutada
Katrin Lust/Instagram USSIMÄRK Ilu ja mood TOHOH, KUI UHKE USS: KATRIN LUST jättis Gucci saabastega märgi maha
new look — FOTO: New Look - hoolitse oma õrna ja tundliku naha eest! Sisuturundus Kuidas hoolitseda õrna ja tundliku naha eest?