"Pihvid ja friikartulid" on oma aja ära elanud ning on aeg suunata oma toiduvalik millegi tervisliku poole. Vihterpalu mõisa peakokk Erki Palo teab, mis on hea, aga samas tervslik! Proovi tema peekonis küpsetatud kiievi kotletti ja sa ei kahetse! "Pihvid ja friikartulid" on oma aja ära elanud ning on aeg suunata oma toiduvalik millegi tervisliku poole. Vihterpalu mõisa peakokk Erki Palo teab, mis on hea, aga samas tervslik! Proovi tema peekonis küpsetatud kiievi kotletti ja sa ei kahetse! Peekonis küpsetatud kiievi kotlet. Vaja läheb: 1 puhtast toorainest valmistatud kiievi kotlet (nt Kikas)3 viilu toorsuitsupeekonitsinihallitusjuustuLisaks vajad veel hambatikke. Valmistamine:Mähi kiievi kotlet peekoniviiludesse ja kinnita hambatikkudega. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 10 minutit. Serveeri koos sinihallitusjuustu ja ahjus küpsetatud kartuliga. Head isu! Retsepti koostas Erki PaloFoto Marek Metslaid Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?