Reklaam sulgub sekundi pärast

PIDULIK RETSEPT: HÕRGUTAVAD mini-toorjuustukoogikesed

Cosmopolitan paberväljaanne

123rf

Tegemist on imelihtsa retseptiga, mille valmistamiseks ei kulu sugugi palju aega - küll aga tasub arvestada sellega, et koogikesed vajavad enne serveerimist paar tundi külmikus seismist.

Mini-toorjuustukoogikesed (kuuele) Vaja läheb: • 150 ml purustatud digestive küpsiseid • 2 spl külmpressitud kookosõli vedelal kujul • 200 g toorjuustu • 200 g Kreeka jogurtit • 50 ml vedelat mett või vahtrasiirupit • 2 spl sidrunimahla • 1 spl vanilliekstrakti • värskeid marju Tee nii: Purusta küpsised pudiks ja sega kookosõliga läbi. Võta klaasid (6 tk), milles soovid magustoitu serveerida ning jaota küpsisepuru võrdselt iga klaasi põhja. Nüüd sega kokku toorjuust, jogurt, mesi või vahtrasiirup, vanilliekstrakt ja sidrunimahl ning jaga kreem kahes osas võrdselt klaasidesse - vahele lisa kiht purustatud marju. Tõsta klaasid paariks tunniks külmkappi tahenema ja serveeri maasikatega.