Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: ANNI RAHULA suviselt värske küpsisetort

Buduaar

erakogu

Üks kergelt valmiv ning maitsev küpsisetort on nii suurte kui ka väikeste maiasmokkade lemmikmaius. Ühe sellise hõrgutise valmistas hiljuti ka Anni Rahula.

Anni Rahula omamoodi küpsisetort: Esimese ja kolmanda kihi küpsised kastis Anni piima sisse. Teise kihi puhul kasutas aga vaarikapüreed. Erinevate kihtide vahele lisas ta vahukoort, moosi, kohupiima ja marmelaadi ning kõige peale sulatatud šokolaadi. Anni sõnas, et väga maitsev küpsisetort sai. "Kuna ma eriti osav retseptide järgimises ei ole, siis panin selle ka ise video peale kirja täpselt nii, nagu ma neid asju teen - kõik käib tunnetuse järgi. Vaarikapüree idee oli uudne, aga see ei teinud torti hapuks (seal õunapüree ja viinamarjamahl annavad magusust, suhkrut lisatud pole). Tort sai suviselt värske."  
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Anni Rahula (@annirahula)