Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: JOHANDRA figuurisõbralikud šokolaadibrownied

Buduaar

Pilt: Johandra

Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin jagas hõrku gluteenivaba brownie´de retsepti, mis on klassikalisest versioonist pisut tervislikum.

Koostisosad: 5 muna 40g küpsetuskakaod (vähese rasvasisaldusega) 115g vahtrasiirupit (võid asendada meega) 180g maapähklivõid 95g jahu (kaera- või kookosjahu) 1 teelusikas küpsetuspulbrit 120g tumedat 56% šokolaadi Veidi soola ja steeviat (või suhkrut) Vajadusel natuke piima Tee nii: Vispelda munad, lisa juurde vahtrasiirup ja sega. Seejärel lisa maapähklivõi. Teises kausis sega omavahel kõik kuivained (jahu, küpsetuspulber, kakao, steevia, näpuotsatäis soola). Sega kausisegud kokku ja sega ühtlaseks massiks! Kui tunned, et segu jääb veidi paks, siis lisa 250ml piima. Tükelda šokolaad. Pool sellest kalla brownie segu hulka ja ülejäänu jäta hetkel kõrvale. Kata küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Kalla sinna brownie segu ja puista peale ülejäänud šokolaad. Küpseta browniet ahjus 15-20minutit 180 kraadi juures. Ps! Ära ehmata, kui alguses tundub, et brownie jäi veidi toores - tekstuur taheneb ahjust välja võttes. Postitust näed ka Johandra Instagramis SIIN. [caption id="attachment_3089905" align="alignnone" width="487"] Foto: Pilt: Johandra[/caption]