RETSEPT: JOHANDRA figuurisõbralikud šokolaadised piparkoogi-valgubrownied

RETSEPT: JOHANDRA figuurisõbralikud šokolaadised piparkoogi-valgubrownied
pilt: Johandra

Piparkoogid, šokolaad ja brownied on üsnagi kalorirohked hõrgutised, ent tegelikult saab neid süüa ka tervislikumas võtmes.

Blogija ja tervisliku elustiili austaja Johandra-Lisett Iljušin valmistas šokolaadiseid piparkoogi-valgubrowniesid, mis kahtlemata proovimist väärivad.

Johandra šokolaadised piparkoogi-valgubrownied

Vaja läheb:

150 g purustatud piparkooke

75 g võid

400 g šokolaadimaitselist valgupudingut

20 g kookosjahu

2 muna

15 g kookoshelbeid

Tee nii:

Sega purustatud piparkoogid võiga. Vooderda koogivorm küpsetuspaberiga ja suru saadud põhi vormi. Kuumuta ahi 180 kraadini ja küpseta põhja 5 minutit.
Sega šokolaadi valgupudingud, kookosjahu, 2 muna ja kookoshelbed omavahel läbi. Kalla pudingusegu piparkoogipõhjale ja küpseta 180 kraadises ahjus 20 minutit.
Tõsta brownie ahjust välja, lase täielikult jahtuda ja lõika ruutudeks.

Antud retsept on leitav ka Johandra raamatust ”Lihtsuse võlu taldrikul”.

Foto: pilt: Johandra