RETSEPT: JOHANDRA muretaigna põhjal rabarberikook

Buduaar

Johandra

Vaja läheb:

Pakk muretainast

3 vart rabarberit

pisut pruuni suhkrut

3 muna

400 g toorjuustu

500 g hapukoort

Tee nii:

Sulata magus muretaigen pakil oleva õpetuse järgi. Kata koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Sinna peale pane muretaigna põhi, pressi see koogivormi põhja ja külgedele. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 5-7 minutit.
Tükelda kolm vart rabarberit ja pane need küpsetatud põhjale ja kata veidikese pruuni suhkruga.
Seejärel vahusta kausis 3 muna suhkruga, nii kaua kuni see muutub tugevaks vahuks. Lisa 400g toorjuustu, 500g hapukoort. Vajadusel lisa suhkrut juurde.
Kalla valmis segu koogipõhjale.
Küpseta ahjus 200 kraadi juures, kuni kook läheb pealt helepruuniks ja kui nö liigutad, siis enam tugevalt ei “võdise”.

Retsepti näed ka Johandra Instagramis SIIN.

Foto: Johandra