Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: KREEMJAS kõrvitsapasta juustuga

Taimne Teisipäev, Womens Health paberväljaanne

pilt: Taimne Teisipäev

Kõrvitsast saab imelihtsal moel tõeliselt maitsvaid toite valmistada ja kui kaaslasteks on pasta ning juust, siis pole kahtlustki, et tulemus on suurepärane.

Lihtne kõrvitsapasta juustuga: 200-250 g pastat 2 spl oliiviõli 1 keskmine sibul 2 küüslauguküünt 2 spl nisujahu 250 ml kookospiima 500g kõrvitsapüreed Maitsestamiseks soola, pipart, paprikapulbrit, tilli, peterselli 75 g riivitud parmesani juustu Tee nii: Keeda pasta juhendi järgi valmis. Kastme jaoks haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ning prae kuldpruuniks. Poole peal lisa ka küüslauk. Lisa kaks supilusikatäit jahu ja sega läbi. Seejärel lisa kookospiim ja kuumuta pidevalt segades, kuni kaste hakkab paksenema. Lisa kõrvitsapüree ja sega ning kõige lõpus lisa riivitud juust. Maitsesta soola, pipra, tilli, peterselliga. Nüüd lisa juurde keedetud pasta, sega läbi ja serveeri kohe.