RETSEPT: KREEMJAS kõrvitsapasta juustuga

RETSEPT: KREEMJAS kõrvitsapasta juustuga
pilt: Taimne Teisipäev

Kõrvitsast saab imelihtsal moel tõeliselt maitsvaid toite valmistada ja kui kaaslasteks on pasta ning juust, siis pole kahtlustki, et tulemus on suurepärane.

Lihtne kõrvitsapasta juustuga:

200-250 g pastat

2 spl oliiviõli

1 keskmine sibul

2 küüslauguküünt

2 spl nisujahu

250 ml kookospiima

500g kõrvitsapüreed

Maitsestamiseks soola, pipart, paprikapulbrit, tilli, peterselli

75 g riivitud parmesani juustu

Tee nii:

Keeda pasta juhendi järgi valmis. Kastme jaoks haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ning prae kuldpruuniks. Poole peal lisa ka küüslauk. Lisa kaks supilusikatäit jahu ja sega läbi. Seejärel lisa kookospiim ja kuumuta pidevalt segades, kuni kaste hakkab paksenema. Lisa kõrvitsapüree ja sega ning kõige lõpus lisa riivitud juust. Maitsesta soola, pipra, tilli, peterselliga. Nüüd lisa juurde keedetud pasta, sega läbi ja serveeri kohe.