RETSEPT: LUISA RÕIVASE eriti hõrk ahjupasta feta ja tomatiga

Luisa Rõivas

Buduaar

Kolme lapse ema Luisa Rõivas armastab kodus ise süüa valmistada ning kahtlemata väärivad tema retseptid ka kõikides teistes kodudes katsetamist.

Hiljuti jagas Luisa eriti põnevat ahjupasta retsepti, kus peategelasteks on feta juust ja tomat.

Vaja läheb: (kogused tunde järgi)

Kirsstomateid

Feta juustu

Oliiviõli

Ürte (basiilik, pune, oregano, must pipar, sool)

Pastat

Tee nii:

Pane 190 kraadisesse ahju kirsstomatid ja feta ning nirista peale pisut oliiviõli ja maitsesta ürtidega. Keeda endale meelepärane pasta. (Jäta alles kaks tassi pastakeeduvett)

Kui tomatid on ahjus pealt katki küpsenud ja feta kenasti pehme, siis sega kõik omavahel läbi ja serveeri.