RETSEPT: LUISA RÕIVASE šokolaadi-münditort

Šokolaad, šokolaadimaitseline toorjuust ning šokolaaditäidisega piparmündikaramellid on selle tordi põhitegijateks.
Luisa Rõivas valmistas oma pisitütre Uma sünnipäeva puhul just seda torti.
Vaja läheb:
1 pakk Marianne šokolaaditäidisega piparmündikomme
1 pakk Milka šokolaadimaitselist toorjuustu
1 pakk vahukoort
1 pakk klassikalist tordi jaoks mõeldud biskviiti
Tee nii:
Purusta blenderis Marianne kommid. Vahusta vahukoor, lisa šokolaadimaitseline toorjuust ning seejärel sega hulka ka purustatud kommid. Kata biskviitpõhjad vahukoore-toorjuustukreemiga (alumistele kihtidele paksem kate). Aseta tort külmikusse – ideaalis võiks see üleöö taheneda.
Enne serveerimist kaunista marjade, Nutella või miks mitte hoopis vahukoorega.