RETSEPT: LUISA RÕIVASE šokolaadi-münditort

1 kommentaar
RETSEPT: LUISA RÕIVASE šokolaadi-münditort
pilt: erakogu

Šokolaad, šokolaadimaitseline toorjuust ning šokolaaditäidisega piparmündikaramellid on selle tordi põhitegijateks.

Luisa Rõivas valmistas oma pisitütre Uma sünnipäeva puhul just seda torti.

Vaja läheb:

1 pakk Marianne šokolaaditäidisega piparmündikomme

1 pakk Milka šokolaadimaitselist toorjuustu

1 pakk vahukoort

1 pakk klassikalist tordi jaoks mõeldud biskviiti

Tee nii:

Purusta blenderis Marianne kommid. Vahusta vahukoor, lisa šokolaadimaitseline toorjuust ning seejärel sega hulka ka purustatud kommid. Kata biskviitpõhjad vahukoore-toorjuustukreemiga (alumistele kihtidele paksem kate). Aseta tort külmikusse – ideaalis võiks see üleöö taheneda.

Enne serveerimist kaunista marjade, Nutella või miks mitte hoopis vahukoorega.

Sarnased artiklid