Soojad võileivad toovad meelde 1980ndad aastad, konserveeritud ananassid ja singi. Uus tuna melt õpetus toob võileivad 21. sajandisse, maitsvamana kui eales varem. Sõltuvust tekitav kombinatsioon sisaldab tuunikala, avokaadot ja suitsujuustu. Avokaado täidlus sobib imeliselt hästi suitsujuustuga. Täiendavat värskust toob võileivadesse spinat. Tuna melt võileivad sobivad suurepäraselt kas kiireks argitoiduks või mõnusaks nädalavahetuse brunch'iks - igal juhul süüakse need kuni viimse raasuni ära. Koostis: 8 viilu röstsaiavõid määrimiseks2 purki tuunikala2 spl majoneesi2 avokaadot1/2 beebispinatit8 viilu suitsujuustu Tee nii: 1. Määri üks võileiva pool võiga kokku. Keera võiga määritud külg allapoole. 2. Ava tuunikalapurgid ja tühjenda need väikesesse kaussi. Lisa majonees ja sega ained omavahel. Poolita avokaadod, eemalda seemned ja kraabi viljaliha välja. Viiluta viljaliha. 3. Aseta tuunikalasegu võileiva peale, seejärel avokaadoviilud, spinat ja 2 viilu suitsujuustu. Seejärel kata võileib teise röstsaiaga. 4. Kuumuta praepann keskmise kuumuse juures. Küpseta korraga 2 leiba. Esmalt ühelt poolt ja siis keera külge. Lõika leib keskelt pooleks, siis on neid kergem süüa. Head isu! allikas: soppa365
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu ARMAS KAADER: HENDRIK TERRAS käis abikaasaga beebiriideid valimas
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?