Mõned kuud tagasi leidis aset Buduaari gurmeekool restoranis Olaf. Hõrgud retseptid, mis Olafi peakoka Jürgen Lipi poolt loodud, sobivad ideaalselt selleks, et ka enda kodus üks tõeliselt gurmeelik lõuna või õhtusöök valmistada. Kuidas valmistada taevalikku ja suviselt kerget õrnsoolasiigi? RETSEPT Soolasiig: 1 kg siiafileed Maitsestamiseks meresoola, ühe sidruni koort ja tilli Karulaugu kodujuust: 400 g Tere Piim kodujuustu 50 g 30% hapukoort 50 g karulauguhoidist Paar küüslauguküünt Näpuotsatäis koriandrit Maitsestamiseks soola ja pipart Marineeritud juurikad: 250 g porrulauku 250 g porgandit 250 g valget redist 50 g suhkrut 100 g valge veini äädikat 150 g vett Puhasta kala. Maitsesta soola, sidrunikoore ja tilliga. Jäta ööseks külma marineerima. Fileeri järgmisel hommikul. Karulaugu kodujuustuks sega kokku kõik komponendid. Marineeritud juurikateks lõika juurikatest ribad. Marinaadiks sega suhkur, valgeveiniäädikas ja vesi. Pista juurikad marinaadi ja lase seista üle öö.
Meelis Lao podcastis „Keset elu“ salvestusel — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk VIDEO! Meelis Lao podcastis „Keset elu“: aeg on ainus tõeline valuuta, mis on kõige kallim
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?