RETSEPT: MOZZARELLA-KANASALAT avokaado ja tomatiga

27 kommentaari
RETSEPT: MOZZARELLA-KANASALAT avokaado ja tomatiga
pilt: Shutterstock

Kanafilee on vägagi tervislik ning sobib ideaalselt ka salatisse.

Lisades juurde kreemja tekstuuriga mozzarella juustu ja pähklise nüansiga avokaadot võib kindel olla, et kõht tühjaks ei jää ja maitseelamus on samuti garanteeritud.

Vaja läheb: (kahele)

200 grammi kanafileed

100 grammi mozzarella palle

150 grammi kirsstomateid

1 kollane paprika

1 väiksem avokaado

peale riivimiseks parmesani juustu

Kaste:

1 sl oliiviõli

natuke sidrunimahla

soola ja musta pipart

Tee nii:

Valmista kanafilee. Poolita kirsstomatid, puhasta paprika ja lõika ribadeks. Koori avokaado ja tükelda. Sega kokku salatikaste ning sega see läbi nõrutatud mozzarella, paprikaribade, tomatipoolikute ja avokaadoga. Viimistle maitset soola-pipraga. Serveerides riivi salatile parmesanilaaste.