RETSEPT: patuselt hea Marianne juustukook

RETSEPT: patuselt hea Marianne juustukook
shutterstock

See Marianne küpsistest valmistatud juustukook on kreemjas, täidlane, parajalt magus ja üleüldse täpselt selline, mida võib pakkuda nii sünnipäevalauale kui valmistada ka niisama maiustamiseks. Lisaks imeliselt maitsele on juustukook lihtsalt ja kiirelt valmiv.

Vaja läheb: 

Põhi:

175 g Fazeri Marianne küpsiseid

35 g sulatatud võid

Täidis: 

4 zelatiinilehte

200 g maitsestamata toorjuustu

4 dl maitsestamata kohupiima

2 tl vanillisuhkrut

2 dl vahukoort

1 pakk Marianne Crush segu

Kaunistuseks: 

Valget või tumedat šokolaadi

Tee nii: 

1. Purusta Marianne küpsised, sulata või ning sega need omavahel. Suru küpsisepõhi küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi (22 cm) põhjale.

2. Pane zelatiinilehed kümneks minutiks külma vette likku. Sega omavahel toorjuust, kohupiim ja vanillisuhkur.

3. Kuumuta 1/2 vahukoort soojaks ja aseta zelatiinilehed sinna sisse. Seejärel vala segu ettevaatlikult toorjuustu sekka. Vahusta ülejäänud vahukoor. Sega omavahel vahustatud vahukoor ja Marianne Crush segu. Seejärel vala segu küpsisepõhjale.

4. Lase koogil 4-6 tundi külmkapis olla.

5. Kaunista kook šokolaadiga.