Modell ja kahe tütre ema Sandra Daškova, kes on ka eelmise aasta “Eesti parim pagar” võitja, jagab hõrku kõrvitsa-mannapudru retsepti. Modell ja kahe tütre ema Sandra Daškova, kes on ka eelmise aasta “Eesti parim pagar” võitja, jagab hõrku kõrvitsa-mannapudru retsepti. Tegemist on imelise leiutisega, mille valmistamine on imelihtne. Vaja läheb: 400g suvikõrvitsat või 250g kõrvitsapüreed 70g mannat 0,5l piima Oliivõli Soola Suhkrut Kardemoni Kaneeli Tee nii: Puhasta vajadusel kõrvits ning lõika väikesteks tükkideks. Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjupaadile ning nirista peale oliivõli. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit või kuni kõrvits on pehme. Purusta kõrvits kahvli abil püreeks. Sellest kogusest peaksid saama 250g püreed. Lisa piimale kõrvitsapüree, sega korralikult läbi ning pane tulele. Lase keema. Lisa pidevalt segades manna ning kuumuta 5 minutit. Maitsesta puder soola, suhkru, kardemoni ning kaneeliga. Jäta veidikeseks jahtuma. Serveeri meelepäraselt! Retsepti leiad ka Sandra Instagramist siin. Foto: pilt: Sandra Daškova
Grete ja Robert Griffin — FOTO: Grete Griffin/Instagram VÕRRATU Suhted ja seks ÕNNEROHKED KAADRID: ABIKAASA tegi Grete Griffinile juubeli puhul imelise üllatuse
Merle Palmiste tütrega — FOTO: Merle Palmiste/Instagram PALJU ÕNNE Seltskonnauudised VAU, MILLINE DAAM: Merle Palmiste tütar tähistas 27. sünnipäeva
sõrnikud — FOTO: Ragne Värk/Instagram SÕRNIKUD Köök ja söök RETSEPT: RAGNE kohevad ja mahlased sõrnikud
Illustratiivne pilt — FOTO: AdobeStock-534636260 Ilu ja mood IMEDIEETIDEST VÄSINUTELE võivad abiks olla kaalulangetusravimid