RETSEPT: SANDRA DAŠKOVA kreemjas kõrvitsa-mannapuder

RETSEPT: SANDRA DAŠKOVA kreemjas kõrvitsa-mannapuder
pilt: Sandra Daškova

Modell ja kahe tütre ema Sandra Daškova, kes on ka eelmise aasta “Eesti parim pagar” võitja, jagab hõrku kõrvitsa-mannapudru retsepti.

Modell ja kahe tütre ema Sandra Daškova, kes on ka eelmise aasta ”Eesti parim pagar” võitja, jagab hõrku kõrvitsa-mannapudru retsepti. Tegemist on imelise leiutisega, mille valmistamine on imelihtne.

Vaja läheb:

400g suvikõrvitsat või 250g kõrvitsapüreed
70g mannat
0,5l piima
Oliivõli
Soola
Suhkrut
Kardemoni
Kaneeli

Tee nii:

Puhasta vajadusel kõrvits ning lõika väikesteks tükkideks. Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjupaadile ning nirista peale oliivõli. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 15 minutit või kuni kõrvits on pehme. Purusta kõrvits kahvli abil püreeks. Sellest kogusest peaksid saama 250g püreed. Lisa piimale kõrvitsapüree, sega korralikult läbi ning pane tulele. Lase keema. Lisa pidevalt segades manna ning kuumuta 5 minutit. Maitsesta puder soola, suhkru, kardemoni ning kaneeliga. Jäta veidikeseks jahtuma. Serveeri meelepäraselt!

Retsepti leiad ka Sandra Instagramist siin.

Foto: pilt: Sandra Daškova

Sarnased artiklid