Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: SUUSSULAV jäätisekokteil

Päikeselise ja sooja suvepäeva lahutamatuks osaks on kahtlemata naudingut pakkuv ja värskendav jäätisekokteil, mille valmistamine on imelihtne ning tulemuses pettuma ei pea. Pole midagi hõrgumat kui kreemine vanillijäätis, värsked kodumaised maasikad ning lisandid, milleks võib valida nii müsli, šokolaadi kui ka näiteks hoopis purustatud küpsised.

Päikeselise ja sooja suvepäeva lahutamatuks osaks on kahtlemata naudingut pakkuv ja värskendav jäätisekokteil, mille valmistamine on imelihtne ning tulemuses pettuma ei pea. Pole midagi hõrgumat kui kreemine vanillijäätis, värsked kodumaised maasikad ning lisandid, milleks võib valida nii müsli, šokolaadi kui ka näiteks hoopis purustatud küpsised.

Retsept on kahele-kolmele:

300 g vanillijäätist
300 g maasikaid
100 ml piima või ploomimahla
soovi korral purustatud küpsiseid, müslit, granola't, šokolaadi, mandlilaaste, kookoshelbeid

Tee nii:

Blenderda maasikad, jäätis ja piim (või ploomimahl) ning vala selgu klaasidesse. Kui tahad vedelamat tekstuuri, lisa rohkem piima või mahla. Kaunista meelepäraste lisanditega.