Tuuli jagab oma blogis imelihtsat ja mõnusat hirsipannkookide retsepti, mille põhiliseks koostisosaks on pudruks keedetud hirss. Kopsakad ja tummised pannkoogid sobivad nii soolase kui ka magusa lisandina serveerimiseks ning sellest lähtuvalt tuleks retseptis kasutada kas siis rohkem soola või hoopis suhkrut. Kes soovib, võib suhkru asendada ka steviaga. Pannkoogid tulevad pisikesed ja pontsakad ning mõnusalt täidlased. VAJA LÄHEB (kogus ühele): 50 g hirssi2 väiksemat (või keskmise suurusega) munamaitse järgi soola ja steviatsoovi korral praadimiseks veidi kookosõliserveerimiseks marju, puuvilju või muud meelepärast VALMISTAMINE: Keeda hirss veega pudruks ning maitsesta soola ja steviaga. Lase pudrul veidi jahtuda ning sega sisse munad. Kuumuta pann ning küpseta pisikesed lusikapannkoogid. Serveeri meelepärase lisandiga ja naudi.
Adriana Viks abikaasa Hannesega — FOTO: Adriana Viks/Instagram EKSKLUSIIV Suhted ja seks ADRIANA VIKS kirglikust abielust Hannesega: me leiame kompromisse ka intiimsemate teemade osas
Reet Härmat ja Brigitte Susanne Hunt — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Brigitte Susanne Hunt avaldab oma kaalulanguse nipid ja numbrid
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?