Tegelikult on õunamoosi üsna lihtne ise kodus valmistada. Küpseta veel juurde pannkooke või söö niisama pehmel saiaviilul koos klaasitäie piimaga - keele viib ta alla igatmoodi. Kui aga moosi ilusasse purki paned ja lindiga kaunistad, saab sellest kõige armsam ja väärtuslikum kingitus. Vaja läheb: 2 kg kodumaiseid õunu600 g moosisuhkrut1 spl kaneeli2 dl vett Tee nii: Kasuta moosi valmistamiseks kodumaiseid õunu. Koori õunad, puhastada need seemnetest ja tükelda. Aseta tükeldatud õunad keedunõusse ja lisa 2 dl vett. Pane keskmisel kuumusel keema. Lase umbes 10-15 minutit vaikselt podiseda või nii kaua, kuni õunad pehmed on, sega aeg-ajalt. Seejärel lisa moosisuhkur ja kaneel ning keeda tasasel tulel veel 10–15 minutit, vahepeal segades. Tõsta moos klaaspurkidesse ning kaaneta. Lase moosil jahtuda ning seejärel tõsta purgid külma. Moos säilib avamata vähemalt aasta aega, kui säilitad seda pimedas ja kuivas kohas. allikas: Ilta Sanomat
Jan Uuspõld — FOTO: Jan Uuspõld/TV3 Seltskonnauudised “SELLE SUVE ARMUKE.” Jan Uuspõld avaldas tulikuumad kaadrid
Olesija Saue — FOTO: Kersti Niglas Nipinurk BRÄND NIMEGA SINA! Miks on oluline tegeleda sotsiaalse müügiga?
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?