Avokaado kreemjas tekstuur sobib hummuse valmistamiseks lausa oivaliselt. Küüslauk ja köömned lisavad aga põneva maitsenüansi - tulemuseks saad ideaalse võileivamäärde või hoopiski dipikastme. Vaja läheb: Pool küpset avokaadot 1 purk (400 g) kikerherneid, kurnatud ja loputatud 80 ml (5 sl) tahiinit ehk seesamiseemnepastat 60 ml värsket laimimahla 1 küüslauguküüs, purustatud Maitse järgi soola ja musta pipart ¼ tl jahvatatud köömneid 1 tassitäis koriandrilehti 2 sl oliiviõli Valmistamine: Lisa köögikombaini või kaussi avokaado, kikerherned, tahiini, laimimahl, küüslauk, sool, pipar, köömned ja koriander. Töötle kombaini või saumikseriga, kuni segu on ühtlane, umbes minut aega. Lisa 2 sl oliiviõli ja töötle, kuni segu on kreemjas ja õhuline. Vajadusel lisa maitse järgi soola.
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Keha ja vaim LIIS LEMSALU avameelselt: ma näen, kui paljud vaevlevad samade probleemide küüsis
Kolmekas — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Kolmekas“ tulistavad huumorikahurid: Uuspõld, Valting, Puurad, Nebel ja Jõekalda!
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad