Sügis ja kuldkollased kõrvitsad käivad alati käsikäes ja võimalusi, kuidas kõrvitsat köögis ära kasutada, on tõeliselt palju. See vürtsikas keeks loob pisut ehk isegi jõulumeeleolu ja maitseb kahtlemata imeliselt. Vaja läheb: 3 muna 1.75 dl suhkrut 5 dl riivitud kollase viljalihaga kõrvitsat peotäis rosinaid peotäis hakitud india pähkleid 1 dl sulatatud võid 3 dl nisujahu 1 1/2 tl küpsetuspulbrit 2 tl vaniljesuhkrut 1 tl kardemoni 1 tl kaneeli 1 tl ingverit Tee nii: Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Nüüd lisa vahule riivitud kõrvits, rosinad, pähklid ja sulatatud või. Sega teises kausis omavahel nisujahu, küpsetuspulber, vaniljesuhkur, kaneel, kardemon ja ingver läbi ning nüüd lisa see segu muna-kõrvitsa segule. Vala tainas eelnevalt võiga määritud keeksivormi ja küpseta 200 kraadises ahjus umbes 40 minutit. Kontrolli küpsust puutikuga. Lase keeksil veel mõned minutid vormis jahtuda ning seejärel kummuta keeks välja ja lase täielikult jahtuda.
Kristina Pärtelpoeg — FOTO: Kristina Pärtelpoeg/Instagram Seltskonnauudised “KUI 18 SAIN, lubati mind tuppa teenindajaks.” Foto Kristina Pärtelpoja minevikust rabab jalust
Telesaade Buduaar — FOTO: Erakogu Buduaari sõnumid Buduaari Beauty Box, Mari-Leen Albersi ja Meelis Tomsoni lemmik vitamiinid jpm
Kriss Soonik show — FOTO: Erlend Štaub Ilu ja mood Kevadine Tallinn Fashion Week sai Kalev spaas meeleoluka alguse
Hendrik Terras abikaasaga — FOTO: Hendrik Terras/Instagram Pere ja kodu “ME PEAME minema poodi uut autot ostma.” Hendrik Terrase ja tema lapseootel abikaasa ostud ei mahtunud autosse ära
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad