Reklaam sulgub sekundi pärast

SELLEST SAAB MEIE SUVEGRILL!

Suvi on grillihooaeg! Selles pole kahtlustki. Sestap võib poelettidelt leida igal hooajal aina uuemaid ja huvitavamaid lihasid, šašlõkke ning vorstikesi. Nõo Lihavürst on selleks hooajaks aga oma tootevalikut hoolega täiustanud, et pakkuda võimalikult ideaalset maitseelamust kõigile. 

Aianurgas šašlõkki küpsetada meeldib ilmselt kõigile, ent kahjuks pole igaüks meist selles meister. Nõo Lihavürsti uued suvetooted on valmistatud aga nii, et ka kõige algajam kokkaja saab nautida perfektset liha.

Nõo Lihatööstus AS müügi- ja turundusdirektor Simmo Kruustük rääkis, et äsja poelettidele jõudnud meistrite valiku sari on valmistatud koostöös Eesti parimate grillmeistritega. “Meie uus meistrite valiku sari on eriline veel ka selle poolest, et nendesse toodetesse pole lisatud vett ning maitsestamisel oleme me kasutanud meresoola,” selgitas Kruustük. Liha puhul tähendab see seda, et küpsetamisel jääb tootesse rohkem mahlasust.

Lisaks mahlasusele on Nõo Lihavürsti toodetes tunda ka puhtad ja naturaalsed koostisosad. “Kõik uued ja hõrgud suvetooted on oma nime väärt, sest lihale lisatud naturaalsed toorained toovad pakendile lisatud maitsekirjeldused suurepäraselt esile,” lausus Kruustük. Ta selgitas, et kui proovida näiteks Õunamahlašašlõkki , siis on õunamahla ka reaalselt tunda. Sellesuviseid elamusi pakuvad veel ka Tšilli ja apelsini kanašašlõkk, Kasemahla šašlõkk, Glasuuritud kana kintsuliha, Küüslaugu šašlõkk, Ameerika steak ning Sinepisiga. Lisaks põnevale mekile rõhutavad naturaalsest toorainest puhtad maitsed suurepäraselt ka liha kvaliteeti. 

Nõo Lihavürst teab, et sellest saab kindlasti meie grillsuvi! Otsi grill välja kuni päike veel paistab ning naudi Nõo Lihavürsti erilisi hõrgutisi. Kui tahad aga teada saada, kuidas lihast seda kõige õigemat naudingut saada, siis Suvereporteris jagas grillmeister Rain Käärst terve juunikuu nippe ning retsepte, valmistades Nõo Lihavürsti toodetest tõeliselt häid hõrgutisi. Kes retseptivideoid Suvereporteris ei näinud, saab neid järele vaadata siit.