Suvisel ajal ei tahaks kohe kuidagi köögis kaua aega veeta, kuid siiski võiks ju miskit maitsvat magustoiduks valmistada. Üks õhuline vahukoore-maasikakook lehttaigna põhjal ei vajagi õnneks suurt mässamist, ent maitseb lausa oivaliselt. Komponente on vähe, magusust ja mahlasust piisavalt ning lisaks võib antud retsepti puhul kasutada ka oma fantaasiat.Vaja läheb: 500 g lehttainast 400 ml vahukoort maitse järgi (ca 0,5–2 dl) suhkrut 1 tl vanillisuhkrut 0,6 kg värskeid maasikaid Tee nii: rulli lehttainas lahti ja lõika kolmeks ühesuuruseks ruuduks – paksus võiks jääda ca 0,7–0,8 mm. Küpseta lehttainast lõigatud ruudud 200 kraadises ahjus kuldpruuniks (umbes 10 minutit). Vahusta vahukoor, lisa suhkur ja vanillisuhkur. Viiluta maasikad seibideks. Aseta esimene lehttainaruut alusele, määri peale vahukoort, aseta peale maasikaseibid ning seejärel aseta peale teine lehttainaruut ning kiht vahukoore ja maasikatega. Nii saad kolmekihilise koogi, mis sobib serveerimiseks koheselt, kuid võib ka külmikus külalisi oodata.
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 7 KÜSIMUST, mida mehelt esimesel kohtingul küsima peaks
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?