Tai-Mai kanawok mahlase mangoga

23 kommentaari
Tai-Mai kanawok mahlase mangoga

Sügishooaeg toob poelettidele alati uusi põnevaid tooteid. Üks neist on aasiapärane Tai-Mai kanawok, mis on väga kerge (rasva vaid 0,6g) ning valmib kiiresti. Lisaks ei sisalda Tai-Mai kanawok kunstlikku maitsetugevdajat nagu E621.

Sügishooaeg toob poelettidele alati uusi põnevaid tooteid. Üks neist on aasiapärane Tai-Mai kanawok, mis on väga kerge (rasva vaid 0,6g) ning valmib kiiresti. Lisaks ei sisalda Tai-Mai kanawok kunstlikku maitsetugevdajat nagu E621.

Tai-Mai kanawok sisaldab seenetükke, bambusevõrseid, paprika ja porganditükke ning sobib kõige paremini woki- ja pastaroogade valmistamiseks. Maitseomadustelt on uus wokimaitse täiesti sobilik kogu perele – mõnusalt maitsekas, nii et ei pea enam ise toidu maitsestamisega vaeva nägema. Toote pakendil on toodud kolm erineva raskusastmega retsepti: 10, 20 ja 30 minuti retseptid, millele lisame omalt poolt juurde ühe kiire ja maitsva variandi mango ja kookosega.

Tai-Mai kanawok mango ja kookosega

Väljatulek: 3-4 inimesele

Aega kulub: 15-20 minutit

Vaja läheb:

1 karp Talleggi Tai-Mai kanawokki, 1 sl õli, 1 küps mango, 1 suurem porgand, 200 ml kookospiima, 1 sl sojakastet, 100 g munanuudleid. 

Tee nii:

Woki pannil õlis kanafileeribasid 7-10 minutit, seejärel lisa ribadeks lõigatud porgand ja woki täiendavalt 3 minutit. Lisa kookospiim ja hauta porgandeid paar minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud mango ning eelkeedetud munanuudlid ja hauta veel paar minutit. Maitsesta sojakastmega ja naudi kohe.

Nipp: Nuudlite keemisaeg on paar minutit, jäta nuudlid pigem al dente ehk poolpehmeks, sest nad hauduvad wokis edasi.

Häid maitseelamusi!

Jaanika ja Signe

Talleggi kanablogi

 

 

Buduaar.ee