Varsti valmivad juba kirsid, kõrvitsad, herned ja muud mõnusad köögi- ja puuviljad. Ka suvikõrvitis katab üsna pea meie toidulauda. Hetkel küll kodukasvatatud suvikõrvitsat küll kasutada ei saa, aga poelettidelt leiad selle kerge vaevata. Täidetud suvikõrvits Vaja läheb: 2 suvikõrvitsat200g peekonit1 suurem sibul1 küüslauguküüskuskil 5-6 kirsstomatit1-2 spl riivsaiariivjuustu Valmistamine: Lõika suvikõrvitsad pikuti pooleks ning keeda 2 minutit soolaga maitsestatud vees. Uurista teelusikaga seemned ning seda ümbritsev pehme osa. Prae pannil hakitud sibul koos peekoniga, kuni sibul on muutunud klaasjaks. Lisa riivsai. Täida suvikõrvitsad peekoniseguga ning lõika nende peale poolikud kirsstomatid. Raputa peale soola ja pipart ning kõige lõpuks riivjuustu. Küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 15-20 minutit. *Proovi ka sinihallitusjuustuga Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja [gallery ids="1912614"]
mees ja naine kohtingul — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks 7 KÜSIMUST, mida mehelt esimesel kohtingul küsima peaks
Seidi Voogre — FOTO: Seidi Voogre/Instagram Ilu ja mood FOTOD: SEIDI VOOGRE näitas, mida sellerimahla joomine tema näoga tegelikult teinud on
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?