TIPPKOKKADE INETUD PALJASTUSED: mida nad kliendi toiduga teinud on…

TIPPKOKKADE INETUD PALJASTUSED: mida nad kliendi toiduga teinud on…

Restoranis söömas käies valime me oma toidud menüüst, ent seda, kuidas need täpselt valmis tehakse, me ei tea. Vaid üksikutes restoranides valmib toit kliendi silme all! Tippkokkadel on omad saladused ja nii mõnelgi neist on ka üsnagi ebahügieenilised harjumused, millest nad ühelegi kliendile mitte kunagi ei räägi.

Restoranis söömas käies valime me oma toidud menüüst, ent seda, kuidas need täpselt valmis tehakse, me ei tea. Vaid üksikutes restoranides valmib toit kliendi silme all! Tippkokkadel on omad saladused ja nii mõnelgi neist on ka üsnagi ebahügieenilised harjumused, millest nad ühelegi kliendile mitte kunagi ei räägi.

Allpool on välja toodud kuue tippkoka šokeerivad paljastused:

1. Ma ei pese oma käsi, enne kui ma kööki lähen ja süüa hakkan valmistama. Ma tean, et ma peaksin seda tegema, aga ma ei tee seda ja kliendid ei saa sellest teada.

2. Ma olen pitsarestoranis kokk ja kui klient on ebaviisakas, siis ma käin enne pitsataina tegemist pissil ja ei pese oma käsi pärast seda. Minuga ei tasu ebaviisakalt käituda.

3. Ma pean toidu valmistamisel kindaid kandma, kuid ma ei tee seda, sest tahan oma tunded ja emotsioonid toidule lisada. Paljaste kätega toitu segades saab klient palju enamat kui lihtsalt tellitud toidu…

4. Ükskord tegelesin ma enne tööleminekut mastubeerimisega ja ei pesnud peale seda käsi, sest mul läks kiireks. Asusin kohe süüa tegema.

5. Klient käitus minuga väga ebaviisakalt, seega ma otsustasin nätsu tema koogitüki sisse panna. See oli näritud näts.

6. Kui klient on ettekandjaga ülbe, siis ma olen tema toidu sisse kõhulahtistit pannud. Ehk see muudab ta sõbralikumaks… Või siis mitte.

 

Allikas: whisper.com