Reklaam sulgub sekundi pärast

TRIINU LIIS MCNAIRNI RETSEPT: täidetud cannellonid taimetoitlastele

Buduaar

erakogu

Triinu Liis McNairn peab sotsiaalmeedias oma toidublogi, kus ta kirjutab, et vihkab retseptide jälgimist ja armastab pigem “puusalt” tehtud toite. Ühe retseptina on naine kirja pannud täidetud cannellonid taimetoitlastele.

Triinu Liisi täidetud cannellonide retsept:  Mina praadisin pisikesteks kuubikuteks lõigatud tofu koos kikerherneste, sibula, rukkola, küüslaugu ja paprikaga pannil. Maitsestasin soola, pipra ja koduste sügavkülmutatud köögivilja puljongikuubikutega ja lisasin tomatipüree. Lasin haududa. Lisasin chillit, lasin veidi veel seista ja seejärel jahtuda. Laotasin ahjuvormi cannellionid ja täitsin torud täidisega. Peale valasin ülejäänud tomatipasta ja pool pakki toidukoort. Pistsin ahju.. (180kraadi) Umbes 10min hiljem lisasin roale juustu (tavaline riivjuust ja mozzarella. Serveerisin tüümiani ja oreganoga. Kokku on ahjus miski 30 minutit!  
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Triinu Liis McNairn (@triinukokkab)