Kartulid ja sibulad kuuluvad klassikaliste juurviljade alla, mida enamus eestlasi mitmel korral nädalas süüa armastab ja tavaliselt ostetakse neid koju suuremas koguses, mis tähendab, et kodus peaks olema ka koht, kus neid hoiustada. Ja siinkohal teevadki paljud inimesed vea - kartuleid ja sibulaid hoiustatakse sageli valedel tingimustel! Kartulid ja sibulad kuuluvad klassikaliste juurviljade hulka, mida enamik eestlasi mitmel korral nädalas süüa armastab ja tavaliselt ostetakse neid koju suuremas koguses, mis tähendab, et kodus peaks olema ka koht, kus neid hoiustada. Ja siinkohal teevadki paljud inimesed vea - kartuleid ja sibulaid hoiustatakse sageli valedes tingimustes! Kui tomatid, paprikad ja kurgid pistetakse talvisel ajal ikka külmkappi, siis sibul ja kartul vajavad soojemat temperatuuri! Nimelt väidab Ameerika Kartuliühing, et kartuleid ja sibulaid tuleks hoida mõõdukalt jahedal temperatuuril, ent kindlasti mitte külmkapis, kus temperatuur jääb alla seitsme soojakraadi. Mõlemad köögiviljad sisaldavad suhkruid, mis liiga madalal temperatuuril hoides kristalliseeruvad ja selle tulemusena kaotavad need juurviljad oma õige maitse ja värvuse. See juhtub, kui neid hoida temperatuuril alla seitsme kraadi Celsiuse järgi ja siinkohal räägime me tooretest kartulitest ja sibulatest. Keedetud kartuleid ja küpsetatud sibulaid võib muidugi ka külmikus hoida! Allikas: Huffingtonpost.com
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
The Health Clinicu üld- ja onkokirurg Sander Kütner — FOTO: GoodNews, Evelin Kruus Nipinurk Vaata video! Millal pöörduda kehakaalu muredega arsti poole?
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad