Šokolaad on tänapäeva toiduainetööstuse üheks suurimaks menukaubaks, mida tarbitakse meeletutes kogustes üle kogu maailma, ent paraku mõjub liigne šokolaadi söömine figuurile üsnagi laastavalt tuues kaasa lisakilod ja rasvaprotsendi tõusu. Teadlased on aga avastamas uut retsepti, mis muudab šokolaadi koostise! Šokolaad on tänapäeva toiduainetööstuse üheks suurimaks menukaubaks, mida tarbitakse meeletutes kogustes üle kogu maailma, ent paraku mõjub liigne šokolaadi söömine figuurile üsnagi laastavalt, tuues kaasa lisakilod ja rasvaprotsendi tõusu. Teadlased on aga avastamas uut retsepti, mis muudab šokolaadi koostise! Nimelt on teadlased leiutanud mooduse, kuidas vähendada rasvasisaldust šokolaadis nii, et maitse ja kvaliteet ei kannataks ja tulemuseks oleks taljesõbralik maius. Füüsik Rongjia Tao on see imemees, kes avastas võimaluse, kuidas šokolaadis olevat rasvasisaldust 20% võrra vähendada ja naturaalse kakaooa hõrku maitset veelgi tugevamalt esile tuua. Tema ettevõtmise taga on terve meeskond ning uue toote arengu kallal tehakse palju tööd. Esimesed katsed on läbitud edukalt ning Tao leiutis on saanud juba kaks patenti, mis annavad eksklusiivse õiguse edasi uurida. Millal sellised šokolaadid müügile jõuavad, on veel raske öelda, et kindel on see, et pikalt ootama ei pea, sest maailm liigub tervislikuma elustiili suunas ja tööstused panustavad hea meelega raha ja energiat valdkondadesse, mis seda suunda toetavad. Kui šokolaadis oleks 20% vähem rasva, kas sa tarbiksid seda rohkem kui praegu? Allikas: aplus.com
TV3 TOHOH Seltskonnauudised SUURED NUMBRID: BRIGITTE SUSANNE HUNT teatas, mis tingimusel ta uuesti suhtesse läheb
Amanda Rebeca Padar KUUM Keha ja vaim KLÕPS: GERLI PARMASE 18-AASTANE tütar teeb kõhulihastega naistele silmad ette
new look — FOTO: New Look - hoolitse oma õrna ja tundliku naha eest! Sisuturundus Kuidas hoolitseda õrna ja tundliku naha eest?