VALENTINIPÄEVA RETSEPT: lihtne šokolaadikook, mis sulab suus

VALENTINIPÄEVA RETSEPT: lihtne šokolaadikook, mis sulab suus
pilt: Shutterstock

Šokolaad on alati kindla peale minek ja mis võikski olla mõnusam, kui üks tõeliselt rikkalik šokolaadikook, mille valmistamine on kusjuures imelihtne.

Vaja läheb:

150 g (toasooja) võid
170 g suhkrut
200 g tumedat küpsetusšokolaadi
4 (toasooja) muna
90 g jahu

Soovi korral peale määrimiseks šokolaadikreemi.

Tee nii:

Määri 26 cm diameetriga lahtikäiv koogivorm võiga. Sulata šokolaad vesivannil.
Vahusta toasoe või suhkruga, nüüd lisa ükshaaval munakollased. Seejärel sega ettevaatlikult juurde pisut juba jahtuda jõudnud sulašokolaad ja jahu. Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja sega ettevaatlikult taina hulka.
Vala tainas eelnevalt võitatud koogivormi ja küpseta 30-35 minutit 180-kraadises ahjus.

Kaunista näiteks šokolaadikreemiga ja serveeri marjadega.