Metsad on pungil nooruseallikatest- mustikatest. Nüüd kiiresti kiiresti metsa mustikaid korjama, sest need pole mitte ainult tervislikud ning täis vitamiine vaid ka maitsvad ja nagu eelpool mainitud hoiavad mustikad ka su naha ilusa ja siledana. Mustikakook Vaja läheb: Taigen:125g võid200g nisujahu1/2 tl küpsetuspulbrit1 muna4 spl suhkrutnatuke vanillisuhkrutmandlilaaste Kate:mõnuga mustikaid2 dl hapukoort1 dl suhkrut2 munamaitseks vanillisuhkrut ja sidrunikoort Valmistamine: Taigen: Hõõru või muna ja suhkruga. Sega omavahel küpsetuspulber ja jahu ning sõtku vähehaaval võisegule. Äärista taignaga umbes 25-27cm läbimõõduga koogivorm. Kate: Sega muna, hapukoor ja suhkrud. Kalla mustikad koogivormile, jaota ühtlaselt ära ja kalla peale hapukooresegu. Küpseta ahju keskmises osas 200 kraadi juures umbes 25-30 minutit kuni koogi ääred on ilusad pruunid. Enne serveerimist lase jahtuda! Head isu! Mirjam SimmerKokakunsti toimetaja
Maria Baydar — FOTO: GoodNews, Karen Härms Nipinurk Maria Baydar enesearengust: ainuke ressurss, mille kaudu maailma enda ümber kujundada, oleme me ise
Mees ja naine — FOTO: 123rf.com Suhted ja seks TOP 3: KAVALAD trikid, mida mehed naiste vallutamiseks kasutavad
kasvuhoone — FOTO: 1A.ee Sisuturundus Kasulik juhis: kuidas valida kasvuhoone, mis sobib rõdule või katuseaeda?