Reklaam sulgub sekundi pärast

2009. aasta suur seksihoroskoop!

Tähemärgid ütlevad paljugi inimeste iseloomu kohta, räägitakse ka sellest, kuidas erinevad tähemärgid omavahel romantilises mõttes sobivad. Järgnevalt toome lühikokkuvõtte üldarvamustest, millised on erinevatest tähemärkidest naised seksuaalselt. Kui palju on tõde sinu tähemärgi kohta, ja kas üldse?

Tähemärgid ütlevad paljugi inimeste iseloomu kohta. Räägitakse ka sellest, kuidas erinevad tähemärgid omavahel romantilises mõttes sobivad. Järgnevalt toome lühikokkuvõtte üldarvamustest, millised on erinevatest tähemärkidest naised seksuaalselt. Kui palju on tõde sinu tähemärgi kohta, ja kas üldse?

 

Veevalaja
Veevalajast naisel läheb veidi rohkem aega "käimasaamiseks". Kuid kui ülessoojendus on tehtud, sobib kõik. Idealiseerid armastust. Voodis oled tõeliselt hea kujutlusvõimega ja loominguline, valmis proovima kõike uut – pole midagi, mida sa katsetada ei julgeks. Usud, et kõik, mis suurendab partneri heaolu ja naudingut, on vaeva väärt.

Kalad
Oskad alati teha õigeid liigutusi, öelda õigeid asju ning luua õiget õhustikku. Oled seksuaalselt vabameelne ja naudid erootikat kõige laiemas mõistes. Kuid siiski ütled paljudele partneri ettepanekutele “ei“. Lemmikkoht seksimiseks on mõnus mullivann.

Jäär
Metsikult sensuaalne, kirglik ja alati seiklusjanus. Tead mida tahad, eriti seksis – intensiivsust ja aktsiooni. Sul on vajadus omada kontrolli, kuid samas võid olla leebe inglike. Sinu jaoks on huvitav ja vaimustav näha mehe näos teatavat segadust. Võime kedagi silmanähtavalt segadusse ajada erutab sind.

Sõnn
Ootad, et mees oleks lahke ja kannatlik ning lisaks kõigele armatseks nagu raamatu järgi – otsid taga täiuslikkust. Sulle meeldib, kui saad seksist naudingu, kuid ei otsi midagi erilisemat. Oled nõudlik armastaja ja jätad oma partneri hingetuna lamama. Sulle meeldib, kui erilist tähelepanu pööratakse su varvastele? Nii ma arvasin. Ja ka väike hammustamine ei tee paha?

Kaksikud
Sul ei ole kunagi häbi selle pärast, mida voodis teed või palud. Ise oma piire seades ja neid rikkudes oled pisut agressiivsem kui teised inimesed. Sinu peamine nõudmine armukesele on, et ta oskaks võtta aega ning nautida sind ja seksi. Sinu jaoks on äärmiselt oluline, et seks oleks nii vaimne kui füüsiline elamus. Lisaks peab see olema üheselt nii romantiline kui praktiline.

Vähk
Ilmselt ei tee sina kunagi esimest sammu – kui eksin, siis vau, anna minna tüdruk, oled välja murdnud Vähkide tüüpilisest olemusest! Selles, et mees peab esimese sammu tegema, ei ole ju midagi halba, sest siiski oled oma võimega olla intensiivselt sensuaalne suurepärane armuke. Kui mehed on sinu lootusi petnud ning oled üksi, avastad masturbatsiooni rõõme.

Lõvi

Mida Lõvi tahab, seda Lõvi saab! Intensiivselt vastav, ja seda võib näha ka Lõvi voodipartneri seljalt. Sulle meeldib ennast näidata ja mida paremas positsioonis oled, et mees sinu keha ilu nautida saaks, seda rohkem erutab see ka sind. Samas oled vahel liiga ebakindel ja pabistad, mida keegi sinust mõelda võib. 

Neitsi
Sul ei ole seksi suhtes suuri illusioone ning soovid, et ka teised lõpetaksid seksi ületähtsustamise. Eelistad, et mees ootaks, kuni suhe on arenenud teatavasse staadiumisse, enne kui voodisse siirdute. Sinu teatav tagasihoidlikkus on meestele meeltmööda. Sulle meeldivad vahel ka mängud ja väiksed “karistused“.

Kaalud
Draama on sinu teine nimi. Seks on sinu etendus ja voodi on lava. Üdini naiselik ja enesenäitaja. Tunned, et sinu keha on loodud näitamiseks, et teised vaataksid ning imetleksid. Võrgutamine on sinu jaoks kunst. Kui sulle õigesti läheneda, on suur tõenäosus, et oled nõus kõigega, mida ette pannakse.

Skorpion
Oled uudishimulik, otsiv, avastav ja katsetav. Sinu jaoks on erootika midagi palju rohkemat kui füüsiline armatsemine. Avalikkusele oled tõeline daam, kuid magamistoas riietud ja käitud pigem nagu seksijumalanna, täpselt nagu mehed ootavad, eks ole? Sa ei lepi kunagi eitava vastusega ning kui keegi pakub sulle huvi, oled piisavalt enesekindel ja salakaval, et ta ära rääkida.

Ambur
Sind erutab värske õhk ehk seks telgis, aasal, rannal – miks mitte? Naudid seksi, aga sulle ei meeldi eriti pikk eelmäng ja tahad kohe põhiroa kallale asuda. Kuid meeldib õrritada oma partnerit, et viia ta kontrollikaotuseni. Sul pole midagi selle vastu, kui partner lõpetab enne sind – oled lahke ja helde.

Kaljukits

Ei vaja pikka eelmängu, võid minna otse nullist vau-efektini. Ei ole eriti huvitatud eksootilistest variatsioonidest seksuaalelus. Pigem huvitab see, et võim oleks sinu käes. Kui oled saavutanud õige rütmi, saab armatsemisest justkui võistlus, kus auhinnaks on orgasm. Loomulikult soovid neid saada rohkem kui korra. Küünistad ja ei saa mitte vaiki olla…

Kelly Kuldma

Buduaar.ee

 

[gallery ids="1884453,1884461"]