Ühel novembripäeval leidis aset Buduaari talvine gurmeekool. Kogunesime kaunisse Kreutzwald hotelli restorani Nipernaadi, et Gourmet Clubi toodete retseptide ja paljude kokaraamatute autori Imre Kose juhendamisel valmistada ja nautida pidulauale sobivate söökide ja jookide kooskõla. Avaldame gurmeekooli esimese erilise maitsestusega kalaroa retsepti. Järgmisel reedel järgmine hõrgutis. Ühel novembripäeval leidis aset Buduaari talvine gurmeekool. Kogunesime kaunisse Kreutzwald hotelli restorani Nipernaadi, et Gourmet Clubi toodete retseptide ja paljude kokaraamatute autori Imre Kose juhendamisel valmistada ja nautida pidulauale sobivate söökide ja jookide kooskõla. Avaldame gurmeekooli esimese erilise maitsestusega kalaroa retsepti. Järgmisel reedel järgmine hõrgutis. Viskimarinaadis ahjulõhe4 x 150 g lõhefileedsidrunimahla soola, värskelt jahvatatud musta pipart8 cl The Glendronach 12 YO viskit2 spl siirupit/mett1/2 sidruni riivitud koor1 oks basiilikutGlendronach 12YOPea 200 aastat vana Glendronach viskivabrik on viskisõprade hulgas väga kõrgelt hinnatud ja seda peetakse viskimaailma üheks sirgjoonelisemaks šerrivaadi laagerduse esindajaks. 12-aastane Glendronachi linnaseviski on laagerdunud Hispaaniast pärit Oloroso šerri vaatides.- aseta lõhe portsiontükid pärgamendiga kaetud ahjuplaadile- maitsesta sidrunimahla, soola-pipraga- sega kokku viski, siirup, sidrunikoor ja hakitud basiiliku lehed- kata lõhetükid seguga- küpseta eelkuumutatud ahjus 160 kraadi juures u 12 minutitFenkoli-apelsini salat tiigerkrevettidega2 fenkolit2 apelsini viljaliha sektorid6 suurt rohelist oliivi / 12 varrega kapparit8-12 tiigerkreveti saba (toorest)1 kimp rukolat1 tl seemnega sinepit1 tl Gourmet Clubi apelsini-kapparisinepit1 dl extra virgine oliivõli1/2 tšillikauna3 spl valget veini soola, pipart Gourmet Club apelsini-kappari sinep. Vahemerelikult aromaatse maitsebuketiga sinep. Müügil suuremates toidukauplustes ja esinduskaupluses Viru tn 17, Tallinn. - lõika fenkol pooleks ja eralda puised kanna- ja varreosad- viiluta ristilõikes võimalikult õhukesteks viiludeks (võimalusel kasuta köögikombaini)- sega kokku oliivõli, sinepid, hakitud tšilli ja veiniäädikas ning marineeri selles fenkol, aegajalt segades u 20 minutit- piserda puhastatud tiigerkreveti sabadele sidrunimahla ja küpseta pannil vähese oliivõliga kiirelt (väldi üleküpsetamist)- sega kokku salatikomponendid: fenkol, apelsini viljaliha sektorid, oliivid/kapparid ja rukola- serveeri ahjusooja lõhega Hõrke maitsenaudinguid! Krista Maldur [gallery ids="1893112,1893121,1893128,1893136,1893143,1893150,1893157,1893164"]
Kirsti Timmer — FOTO: TV3 Keha ja vaim NÕID KIRSTI TIMMER avaldas, mida unes ussi nägemine tegelikult tähendab
Kaia Triisa ja Koit Toome — FOTO: Kaia Triisa/Instagram Seltskonnauudised IMEARMAS VAATEPILT: KOIT TOOME poeg läheb iga päevaga üha enam oma isa nägu
Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves — FOTO: Meisi Volt Seltskonnauudised IEVA ILVES esmakordselt abielulahutusest: Toomas tundis, et tal on teised võimalused ja …
Puhitus ja IBS - miks seda just naistel rohkem esineb? — FOTO: Biocodex Sisuturundus Puhitus ja IBS – miks seda just naistel rohkem esineb?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda