Reklaam sulgub sekundi pärast

Nigella ampsud: nädalavahetus

Nigella arvab, et nädalavahetus on aeg, kui kõigil on rohkem mahti süüa ja toitu nautida. See aga ei tähenda, et peaksime kulutama rohkem aega toidu valmistamiseks kui muidu. Tutvustamisele tuleb 24-tunni siga, soe lambalihasalat ning palju muudki, mida saab pakkuda ka külalistele.


 

Nigella arvab, et nädalavahetus on aeg, kui kõigil on rohkem mahti süüa ja toitu nautida. See aga ei tähenda, et peaksime kulutama rohkem aega toidu valmistamiseks kui muidu. Tutvustamisele tuleb 24-tunni siga, soe lambalihasalat ning palju muudki, mida saab pakkuda ka külalistele.

Kartulivorm

Vaja läheb:
2 kg kartuleid
u. 4 dl piima
u. 4 dl vahukoort
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 tl soola
2 spl võid

Valmistamine:

Koori kartulid ja lõika viiludeks. Pane kartuliviilud koos piima, vahukoore, hakitud sibula ja küüslauguga suurde kastmepanni ning lase kergelt keema minna. Keeda niikaua kuni kartul on pehme, aga pole veel laugunema hakanud. Võita võiga praepann ning kalla sinna kartuli-piimasegu. Puista peale võitükikesi ja küpseta ahjus 200 kraadi juures kuskil 15 minutit, kuni kartulid on kergelt kuldpruuniks tõmbunud. 

Nigella ampsud on eetris Kanal11 laupäeval kell 11.30